dijous, 10 de desembre del 2009

Digues la teva sobre ELS MALVATS!

Què t'ha semblat l'obra? Què és el que més t'ha agradat i què hi trobes a faltar? Quin és el teu personatge preferit? T'agradaria preguntar alguna cosa a l'autor o els actors de Els Malvats? Aquest és el teu espai... NO ET TALLIS!

38 comentaris:

  1. ¿Qué referencias cinéfilas nos vamos a encontrar y cómo se las arreglarán para hacer persecuciones sobre un escenario?

    Sandra S. Lopera
    Guía del Ocio Barcelona

    ResponElimina
  2. Hola, Sandra:

    les referències són algunes pel·lícules que ens agraden: vàries d'Alfred Hitchcock (bàsicament "Con la muerte en los talones", "El hombre que sabía demasiado" i "Los 39 escalones") i el cinema d'intriga i espies dels anys 50 i 60, des de "Charada" a "La pantera rosa".

    Pel que fa a les persecucions, com que no som de la mateixa escola que el Rigola no posarem cotxes en escena. En canvi, i per ser fidels a l'esperit del cinema que comentava abans, ens agradava més recrear aquelles boniques i postisses seqüències dels protagonistes dins un cotxe immòbil amb una retroprojecció de la carretera passant pel darrera.

    És més, nosaltres precindim de la retroprojeció. I dels cotxes. Però l'esperit és el mateix. Ens agrada molt l'aspecte naïf d'algunes d'aquelles pel·lícules que, al seu moment, eren el no va més d'acció trepidant i que avui ens semblen innocents.

    Confiem veure't pel Versus un dia d'aquests.

    Fins aviat.

    Biel Perelló

    ResponElimina
  3. M'ha agradat molt l'obra. Es genial, diferent, original i et fa riure, amb lo que per un moment pasas una bona estona i t'oblides de tots els problemes.. El millor personatge? tots, pero en especial l'actor protagonista i el flautista, que es molt graciòs... jeje.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies en nom de tota la companyia, Anònim.

    ResponElimina
  5. Absolutament recomanable per passar una estona divertida, se't passa el temps sense adonar-te. Com a cinèfila, m'han agradat molt els homenatges a Hitchcock a "Con la muerte en los talones" y "El hombre que sabía demasiado". Els estereotips de personatges típics de les històries de suspense estan molt aconseguits.
    Espero tornar a retrobar als actors i l'autor en un altre espectacle.
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  6. "¡¡Humor del bueno!!"
    Els Malvats04-01-2010

    Una hora y media de diversión. Realmente divertida parodia de las pelis de guerra fría, espías, Hitchcock y alguna más. Qué pena q no actúen en una sala grande, porque seguro que la vería mucha más gente. Totalmente recomendable.

    ResponElimina
  7. "excelente"
    Els Malvats28-12-2009

    Me ha gustado mucho, esta muy bien redactada y hace que tu mente se imagine muchas cosas, ya que el material utilizado es escaso pero justo. Te hace reír, y no se hace pesado. La recomendaré.

    ResponElimina
  8. "Una obra original'"
    Els Malvats27-12-2009

    Fuimos hace poco a ver esta obra de teatro y la verdad es que la recomendamos; se pasa un rato muy agradable. Los actores, muy bien, en especial algunos papeles y situaciones. Chapó para Miguel Ángel y el protagonista principal... muy logrados. Los guiños de humor, interesantes, divertidos, bien enlazados con la historia en general. Creo que nadie se van sin haber pasado un buen rato. No creo que se necesite más escenografía de la que hay. Un aplauso también para sonido y luces.

    ResponElimina
  9. "Per fi riure al teatre"
    Els Malvats18-12-2009

    El treball dels actors impressionant. Ja tenia ganes de veure interpretacions de veritat al teatre. La trama molt bona, recreaven amb escassos mitjans tot un món d'intriga, barrejat amb lun humor absurd. Superdivertida...

    ResponElimina
  10. "molt bona!!"
    Els Malvats04-01-2010

    Originalment estrambòtica! Ritme frenètic de gags encadenats amb humor absurd i referències cinematogràfiques. Totalment recomanable als qui vulguin exercitar les mandíbules i no parar de riure!!

    ResponElimina
  11. "PER PASSAR L'ESTONA"
    Els Malvats23-12-2009

    L'autor no guanyarà el MAX a la millor obra, pero serveix per passar una estona ben entretingut. Hi ha enginy per fer la representació amb 8 actors, i pocs mitjans.

    ResponElimina
  12. "Hitchcock + humor"
    Els Malvats04-01-2010

    Una obra entretenida, con unos jóvenes actores en estado de gracia y sin desmerecer para nada las mejores películas del maestro del suspense. Montaje atrevido y con tintes cinematográficos. Absolutamente recomendable para pasar un rato muy divertido.

    ResponElimina
  13. "Els Malvats"
    Els Malvats21-12-2009

    Divertidissima!! Vuit actors et fan viure una aventura d'espionatge i contraespionatge en la que hi surten un munt de personatges. Els actors/actrius tots molt bé. A cada moment et sorprenen amb noves interpretacions. No pots parar de riure. No os ho perdeu.

    ResponElimina
  14. "Humor 'Top Secret'"
    Els Malvats03-01-2010

    Doncs això, a mi em va recordar molt l'estil de la película "Top Secret" pel tipus d'humor absurd i pel tema de l'espionatge. Hi va haver moments originals en els que els actors reproduien persecucions només amb el moviment del seu cos. Molt curiós com sense gairebé escenografia (només unes cadires) i tampoc gaire vestuari van poder representar una trama força enrebesada on cada actor/actriu interpretava diferents personatges.

    ResponElimina
  15. "Genial"
    Els Malvats28-12-2009

    Parece mentira que en un teatro tan pequeño y viejo y con tan pocos medios, un grupo de actores poco conocidos pero estupendos hagan auténticas maravillas y logren que el público sonria y se divierta. El montaje es muy creativo, y el texto muy ágil. Se lo recomiendo a todo el mundo.

    ResponElimina
  16. "Impresionantemente buena"
    Els Malvats09-01-2010

    Me quedé asombrada de la perfección, actualmente os será difícil (por no decir imposible) encontrar obras de teatro de género comedia como ésta. la perfección se encuentra en el ingenioso guión, en los actores, en la escenografía.. en todo. está estudiado hasta el último detalle de diálogo, movimiento... que te quedas con ganas de volverla a ver por si hay algún matiz ingenioso que se te haya podido escapar. la sonrisa no desaparece en ningún momento, y la carcajada está asegurada en muchos de ellos. personalmente la recomiendo sin dudarlo, y es buena tanto para ir en pareja, amigos, familia o incluso sólo!!! así que mi recomendación es ir a verla porque el éxito está asegurado.

    ResponElimina
  17. "Divertida"
    Els Malvats05-01-2010

    Aunque no me gustan las comedias pero al no ser la clásica comedia sino mas bien surrealista, me gusto y me hizo reír algo difícil en mi. Los actores muy buenos. el único defecto es que sobraban unos 15´

    ResponElimina
  18. "Curiosa para pasar un buen rato"
    Els Malvats11-01-2010

    Al principio parece un humor muy forzado pero a medida que la obra va cogiendo ritmo empiezas a reirte y acabas pasando un buen rato.

    ResponElimina
  19. "Havin\' a laugh!!"
    Els Malvats15-01-2010

    Si eres fan de Police Squad! (in color), del absurdo en general y del morro con clase y no has visto esta joya de obra ya estás tardando (y mucho, te queda una semana desde ya!). Una partida, cunde más de lo que cuesta pero de cajón. Si no puedes ver a Leslie Nielsen ni en sus más prontas apariciones en el mundo del humor, y los Monty Python (que no digo que se parezca) te parecen una tomadura de pelo no te atrevas a pisar el teatro, seguramente te parezca todo una memez sin seriedad; probablemente lo es, y me encanta! Molt bona, de debò, congrats!

    ResponElimina
  20. "Un 10 per a "Els Malvats"!"
    Els Malvats25-01-2010

    "Els malvats" és una obra de teate que ningú que vulgui disfrutar d'un humor intel·ligent i fresc i d'unes interpretacions genials es pot perdre! Gràcies Companyia Higuana e Hijos i gràcies Biel Perelló.

    ResponElimina
  21. "Divertidisimo"
    Els Malvats25-01-2010

    Los actores geniales y la obra divertidisima rallando con lo absurdo! Se me ocurren pocas cosas mejores que hacer una tarde de domingo. La recomiendo de todas todas.

    ResponElimina
  22. Crec que mai havia rigut tant al teatre, gràcies! (Anna)

    ResponElimina
  23. "Repetición de la jugada"
    Els Malvats21-01-2010

    He visto Els Malvats por segunda vez y me ha vuelto a gustar. Es muy interesante comprobar que con un escenario prácticamente vacío te puedas imaginar un montón de situaciones diferentes; además, los 45 personajes de la obra los interpretan solamente 8 actores!! En general, parece que estés viendo una película más que una obra de teatro y, en general, es muy bonita!

    ResponElimina
  24. "sorprendido"
    Els Malvats24-01-2010

    Agradable sorpresa por la actuacion, ritmo, gags y estructura del guion espléndidamente interpretada. Una muy recomendable opción teatral.

    ResponElimina
  25. "Entretenida"
    Els Malvats 31-01-2010

    Fuimos a ver la obra después de leer las estupendísimas críticas. En ese sentido, resulta algo decepcionante. Quiero decir que la obra es entretenida, con momentos divertidos (los gags de la persecución de coches y de esquiadores son buenísimos), pero en ocasiones, las transiciones entre las escenas no están bien resueltas y algún chiste habría que suprimir por fácil o prescindible.

    ResponElimina
  26. "No nos gustó"
    Els Malvats 01-02-2010

    Fuimos un grupo de cuatro amigos, y todos nos fuimos con la misma sensación. No nos gustó la obra. No disfrutamos con el tipo de humor de esta obra. Es un humor absurdo, muchas de las escenas me recordaban a la película "Top Secret"... y aunque la película me gustó, en la obra no me hacía demasiada gracia. A mucha gente del público les gustó, eso si.. Con el humor ya se sabe, si te entra te entra, y sino, te parece todo muy tonto.

    ResponElimina
  27. "No desperdicieis una tarde en casa que lo bueno siempre dura poco"
    Els Malvats 31-01-2010

    Espectáculo sorprendente, inteligente, imaginativo, divertido. Buen guión, buena interpretación y muy destacables recursos imaginativos para superar la escasez de recursos materiales. Felicidades a todos los que han participado en la elaboración de éste espectáculo que pienso recomendar hasta a mi peor enemigo.

    ResponElimina
  28. "Excelente divertimento"
    Els Malvats25-01-2010

    Me ha encantado la obra...la puesta en escena, el guión(lleno de guiños locos) y sobretodo la interpretación de los actores que frente a un texto tan alocado se desenvuelven con naturalidad y mucha gracia. Recomendable 100%.

    ResponElimina
  29. "Genial"
    Els Malvats07-02-2010

    Minuts seriosos que desemboquen en una història hil·larant a través de l'europa ocupada per els comunistes. No te pèrdua.

    ResponElimina
  30. ELS MALVATS MÁS DIVERTIDOS!"
    Els Malvats07-02-2010

    Nos gustó mucho la obra. Es muy divertida. Los 8 actores lo hacen genial sin ningún atrezzo más que unas sillas, una mesa y poco más. Es una historia de espionaje, de microchips ocultos y gags muy divertidos. ¡Os la recomendamos!

    ResponElimina
  31. "Una obra entretinguda amb punts molt divertits"
    Els Malvats07-02-2010

    Vaig anar amb un amic baix d'ànims i li va sentar genial. Tots dos ens ho vem passar bé. Els actors em van agradar molt, doblen personatges i actuen sense gairebé decorats. Però és millor si vas sense grans pretensions. És la típica obra que si te la deixen superbé no t'agrada pq t'esperaves més, però si no ens sap res t'encanta!

    ResponElimina
  32. "Divertida, original, ben feta, ben dirigida..."
    Els Malvats07-02-2010

    Sin haber un trabajo actoral espectacular, la obra consigue ser muy recomendable y, casi diría que, ineludible de ver y disfrutar en la actual temporada teatral. Muy bien la dirección.

    ResponElimina
  33. "Fluixa"
    Els Malvats11-02-2010

    Hola, em sorprenen tantes opinions excel·lents perque vaig trobar l'obra molt fluixa des del primer moment. Un humor absurd, tipus les pelis de Leslie Nielsen, que crec que no va acabar d'enganxar el públic. Els actors ho fan bé, però el guió no és prou consistent. No la recomanaria.

    ResponElimina
  34. "Buen espectáculo"
    Els Malvats11-02-2010

    Interesantísima obra para ver una puesta en escena dinámica y atractiva.

    ResponElimina
  35. "Per a una tarda diferent i divertida"
    Els Malvats09-02-2010

    Obra molt correcte, força dinàmica i divertida. Potser algunes bromes massa tontes (o fàcils) li resten algun puntet. Recomanable!

    ResponElimina
  36. Me lo pase muy bien, los actores geniales y te ríes continuamente, es una obra para repetir..........

    ResponElimina
  37. "Genial desmitificació de les pel.lis del 50"

    Per passar una bona estona amb qualsevol companyia.

    ResponElimina
  38. Original y divertida

    8 actores haciendo de un montón de personajes, con gags muy cómicos, parodiando las pelis de espías. risas aseguradas, un guión rápido y ágil, y los actores geniales. muy recomendable!!!!!!

    ResponElimina